Twitter håller på att dö

opcje binarne czy to działa
För runt ett och ett halv år sedan så märkte man en tydlig dipp i aktivitet på Twitter. Sedan har aktiviteten successivt sjunkit. De senaste veckorna har jag upplevt att aktiviteten har dalat ytterligare. Frågan är om Twitter håller på att dö.

Sverige vann Finnkampen U19

option fiat borsa
Finnkampen U19 avgjordes förra helgen i Esbo i Finland. Sveriges U19 herrar vann båda sina matcher medan damerna spelade oavgjort första matchen och vann klart i andra.
najlepsza strategia na opcje binarne

Zorrostraffen dömdes bort i VM-finalen

ikili opsiyon yorumları
Finland hade läge att utöka ledningen i straffavgörandet i VM-finalen.19-åriga My Kippilä kliver fram och gör mål på en golvzorro. Målet dömdes bort. Rätt eller fel?

Dagens bild – Kirgislök

migliori piattaforme trading opzioni binarie
Dagens bild – kirgislök. Ja, man lär sig alltid något när man är ute och fotograferar. Jag hade ingen aning vad detta var för blomma . Blomman tillhör löksläktet och heter Allium Aflatunense på latin.
tadalafil tastylia prices

Filmtest makroblomma

binära optioner bra eller dåligt
Jag hittade gamla filmklipp tagna för många år sedan med min DV-kamera. En kamera som var svindyr när jag köpte den.
binaire opties kansspelbelasting

Protesterna mot nazismen i Jönköping

truffa opzioni binarie
Det blev en gerillasändning av protesterna mot nazistpartiet Svenskarnas parti på Hovrättstorget i Jönköping i dag. Syftet med sändningen var egentligen ett test för att se...

Makrofotografering

auto binary system
Just nu är jag lite inne på makrofotografering och det är speciellt utmanande är att ta makrobilder med iphonen. Den här bilden på den törstiga flugan tog jag igår.

Länsförsäkringar firade med jubileumskonsert

http://askrenovatie.eu/?segyl=opciones-financieras-piramide&b49=6e opciones financieras piramide
Länsförsäkringar Jönköping har funnits i 175 år och det firade man med en jubileumskonsert i Rådhusparken med tre av Sveriges populäraste artister, Sean Banan, Lasse Berghagen och Agnes.

Linn – Jönköpings största Instagramstjärna

binära optioner grafer
Pingjkpg.se listar Jönköpings största instagrammare. Den som toppar listan är Donna Madach med 32 700 följare. Men Jönköping har en instagrammare som slår Donna med hästlängder. Linn Cederwall.

Jönköping
några moln
4 ° C
4 °
4 °
73%
4.1kmh
20%
fre
8 °
lör
10 °
sön
10 °
mån
12 °
tis
9 °