12 C
jönköping
torsdag, juli 27, 2017
video

Första flygturen med drönaren

Var ute och testade en drönare innan helgen och det här är faktiskt videon från första flygturen. Direkt ur kartongen och upp i luften med standardinställningar.

Publikrekord

Jag plåtade matchen i basketettan damer mellan nya laget Wetterbygden Sparks och Brahe Basket.

Testa gränserna med smartmobilen

Den bästa kameran är den du har med dig. Ja, det är något som jag skrivit om tidigare och här kommer ytterligare ett exempel.

Gott på Matmarknaden

Jag tog en sväng ned till stan för att kolla in Matmarknaden. Jag hade självklart med mig kameran men i dag blev det inte många bilder på folk, däremot en del på mat och framförallt godis.

Bananbilen är i stan

I dag firade Länsförsäkringar Jönköping att de har funnits i 175 år. Det gjorde man genom att arrangera en jubileumskonsert i Rådhusparken med tre av Sveriges populäraste artister, Sean Banan, Lasse Berghagen och Agnes.

Ny förlust för Jönköping Spartans

I dag blev det en utflykt till Malmö. Jönköping Spartans U19 spelade borta mot Limhamn Griffins. Det blev en ny förlust för Spartans. Jönköping Spartans...

Nationaldagsfirande i Rådhusparken

Det var många kom till Rådhusparken i Jönköping för att fira nationaldagen. Hoppborgar, segways, sumobrottning och andra lekar för barn.

Jönköpings marknad i bilder

Det var mycket folk på stan i eftermiddag och jag åkte ned ett par timmar och tittade runt. Tog självklart lite bilder också.

Allt för den bästa selfien

Var på plats i Malmö och såg finalen mellan Falun och Storvreta. Den här bilden är kort efter att Faluns Alexander Galante Carlström avgjort innebandyfinalen med mål i sudden

Smart produktplacering?

Choklad bland bindor och tamponger. Är det smart produktplacering?

VÄDRET

Jönköping
några moln
12 ° C
12 °
12 °
93%
1kmh
24%
fre
15 °
lör
16 °
sön
19 °
mån
20 °
tis
20 °