Ingen förlikning – rättegång väntar för JKPG Lives tidigare ägare

opzioni binarie quante volte posso investire in 24 ore I dag var det muntliga förhandlingar mellan de tidigare delägarna till nyhetssajten JKPG Live. Det blev ingen förlikning och därmed går det i stället till rättegång.

http://www.kenyadialogue.com/?selena=binary-option-trading&9c6=d5 binary option trading

binäre optionen 60 sekunden erfahrungen Som du kunde läsa först på Moreau.nu stämde tidigare huvudägaren i JKPG Live Björn Thyselius de två andra delägarna på 400 000 kronor var. Det var pengar som de båda delägarna gått i borgen för för att Thyselius skulle låna ut till JKPG Live i händelse av att företaget skulle gå i konkurs. 

video demo opzioni binarie

http://vajh.net/?arabinaar=%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%B9%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%83%D8%B3&08e=24 رافعة الفوركس De två delägarna gick först i borgen för 300 000 kr men summan höjdes med 100 000 för att Björn Thyselius skulle lösa ytterligare pengar när man ett par månader efter lanseringen var i akut behov av pengar. 

opzioni binarie deposito minimo 20 euro

binäre optionen regenbogen strategie JKPG Live gick i konkurs i april 2016. Huvudägaren Thyselius köpte konkursade nättidningen tillsammans med lokalkonkurrenten Jmini. Björn Thyselius är numera delägare i Jmini. 

digital option

mt5 forum forex indonesia Björn Thyselius har under under den muntliga förhandlingen på tingsrätten i dag erkänt att han träffat Jmini innan JKPG Lives konkurs. Därmed bekräftar han alltså själv det som jag skrev om redan förra året om dubbelspelet bakom JKPG Lives konkurs

opcje binarne platforma demo

https bancdebinary com it login membar Rättegången kommer att hållas i maj. 

binární opce funguje to