Den bästa kameran är den man har med sig

Vi kom hem för en dryg vecka sedan från en härlig semester i Alanya, Turkiet. Jag hade ingen kamera med mig mer än min iphone men man brukar ju säga att den bästa kameran är den man har med sig. Och med iphonen blir det riktigt bra.

Jag har i och för sig en kompaktkamera som inte är så gammal men det blir faktiskt bättre bilder och filmer med iphonen. Hela klippet är filmat med mobilen och är även redigerad i iMovie i iphonen och sedan uppladdad till Youtube.
Redigeringen tog runt tio minuter och bakgrundsmusiken är den som ingår i ett tema i iMovie. Enkelt och smidigt. Resultatet är helt ok, tycker jag. Visst, det går att putsa till klippet men med tanke på den tid det har tagit får man vara nöjd. Att redigera film i iMovie i iphonen är faktiskt väldigt lätt även om skärmen är liten.