Moreau:s medieblogg hackad

Min blogg blev hackad i går någon gång under dagen. Jag märkte det först senare på kvällen. Det blev ett par timmar att försöka rensa upp och återställa sajten.

Min blogg har aldrig tidigare blivit hackad. I går var första gången. Och det är klart att jag ställer mig frågan varför. Är det så att det har skett ett generellt angrepp mot leverantören av webbhotell eller ett angrepp riktat specifikt mot min blogg? Eller kanske bara en random attack?

Vad jag kan se var det ett direkt angrepp mot min blogg.

Min blogg handlar i huvudsak om it och medier och jag har gjort ett par granskningar som säkert har irriterat en del personer. Det kan finnas ett samband när jag tittar på det spår som finns kvar.
Det kan vara en random attack men det skulle kunna vara ett angrepp riktat mot min blogg för det som jag har skrivit och granskat.

Och till den det berör. Jag kunde inte bry mig mindre.