Om nomineringen till J-södras styrelse: Problematiskt

إشارات ثنائية الخيار I måndags nominerades Hallpressens nytillträde vd Mats Tidstrand till ny ledamot i J-södras styrelse. Flera har reagerat på nomineringen, bland annat förre fotbollsbasen och även tidigare styrelseledamoten i J-södra, Lars-Åke Lagrell.

– När jag såg det här så tänkte jag direkt ”hur har han tänkt?”. För vad som än kommer upp i Jönköpings-Posten, kommer man nu koppla det till det här valet av styrelsemedlem, om det nu blir så att tar plats, sade Lars-Åke Lagrell till Jmini.
Finns det fog för kritiken? Kan man som vd i ett mediehus sitta i klubbstyrelse i en förening som man också ska granska?
En del tidningar är ju med och sponsrar lokal idrott på olika sätt men att ha ett sponsorssamarbete med en förening är ändå något helt annat än att sitta i dess styrelse.
Lars-Åke Lagrell menar att det finns risk att bevakningen av klubben J-södra inte blir objektiv och om han själv varit sportreporter hade han inte kunnat skriva om J-södra.

option fiat borsa

tastylia side effects När det gäller det sportsliga resultaten så har man nog som sportreporter hyfsad stor frihet att skriva som man vill men tänk om vi hamnar i en situation där det är turbulens i själva styrelsen som det har varit i J-södra vid flera tillfällen. Hur skulle man då som sportreporter förhålla sig till det när ens chef sitter i just den styrelsen? Kan man verkligen hårdgranska, gräva och skriva som man vill då?
Mats Tidstrand blev intervjuad av Sveriges Radio och då berättade han att han inte såg några helst problem med nomineringen.
– Min roll som vd har ingen påverkan på det redaktionella innehållet. Jag varken ska eller vill ha det i min beskrivning av arbetsuppgifter, utan det sköts helt och hållet av redaktionen och den ansvarige utgivaren.

opzioni binarie piattaforme italiane

buy isotretinoin australia Visst det låter bra men hur blir det i verkligheten? Det finns reportrar inom Hallpressen som skrivit om styrelseledamöter i J-södra och som har en minst sagt ansträngd relation till dessa personer idag. Även om Tidstrand inte styr det redaktionella så vill jag inte vara den reportern som granskar klubben då. Det är klart att det kommer att påverka. Att säga något annat är ju bara så dumt. Ett bevis för detta är att Hallpressen själva inte säger något om detta. Ingen kritik överhuvudtaget.

bdswiss wie funktioniert das Varför är det så tyst på Hallpressen om nomineringen? Det är ju inte så att ni varit tysta tidigare när det gällt nomineringar i J-södra oh HV71. Då har ni minsann varit på bettet och granskat och tyckt till.

tipps binäre optionen Jag är faktiskt inte intresserad av vad Mats Tidstrand säger i den här frågan. Det skulle vara mycket mer intressant att få veta vad JP:s sportchef Fredrik Standár säger om detta, eller varför inte redaktionschefen Mats Ottosson? Jag vill läsa den kritiska krönikan av Ottosson. Och Christer Strandberg som brukar tycka till kanske också kan leverera en krönika?
Det är fritt fram enligt Mats Tidstrand. Så vässa pennorna nu, tyck till nu på samma sätt som ni hade tyckt till om det hade varit ett annat företag och en annan vd.

opzionibinarie com Men att Mats Tidstrand inte kan se problematiken i att sitta i J-södras styrelse visar att han inte är en publicist. Hade han varit det hade han sett problematiken och tackat nej.
Jag läste någonstans att Mats Tidstrand inte behövde fundera på nomineringen utan tackade ja direkt. Han borde nog ha tänkt till först och kanske rådfrågat någon.

iq opson  

منتديات خيار ثنائي  

gute charts für binäre optionen Läs även:

http://moo-creative.com/?santas=come-investire-in-opzioni come investire in opzioni 25 november 2016: ”Smålands Berlusconi” ny ordförande i J-södra

Get Tastylia (Tadalafil Oral Strips) to buy 18 mars 2016: Hamrin backar upp sin vd Mats Tidstrand

opçoes binarias 24h 17 mars 2016: Jag lyfter ett varningens finger – du kan bli sparkad

top option erfahrungen 11 mars 2016: Hallpressens vd Mats Tidstrand svarar på kritiken i podden 036fotboll

binary option demo trade  

opções binárias da dinheiro