Slutet på en fantastisk karriär

  Johan Anderson är en av de allra största spelarna i svensk innebandy. En spelare som har haft en fantastisk karriär som efter den här säsongen kan ta slut.
  Ja, det säger han i alla fall till Innebandymagazinet.se. Han är tveksam till en fortsättning men det har han ju i och för sig varit de senaste säsongerna och har fått övertalas för att fortsätta. Frågan är om han går att övertalas ytterligare en gång.

  Johan Anderson förtjänar att gå i ”pension”. Han har ställt upp för JIK men samtidigt skulle vara bra för JIK och laget om han kunde ta ytterligare ett år. Men han känner sig inte så motiverad och det är kanske inte är så konstigt efter den här misslyckade säsongen.
  Synd att hans karriär fick avslutas på det här sättet, inte bara för att laget trillade ned i allsvenskan utan på det sättet som man gjorde det. Johan Anderson är värd så mycket mer. Hans sista matcher kommer att med största sannolikhet bli förluster nu när tongivande spelare gått till andra klubbar mitt under pågående säsong. Det hade varit roligare att hans sista år hade fått bli en avtackningsturné.
  Men jag hoppas verkligen att hans nummer 18 hissas i taket. Det har han förtjänat.

   

  Om Johan Anderson på Wikipedia.