Tjejerna är bättre än killarna. Om SM Del 2

hügel strategie 60 sekunden trade Jag tog mig tid att även ta fram fakta om tjejerna i SM för 15-åringar. Jag gjorde ju en uppställning häromdagen för killarna hur fördelningen ser ut per förening representerade i SM  och den visade att att SM har blivit en klubbangelägenhet och att många spelare kommer från klubbar där tränaren även är distriktslagskapten.

binaire opties demo account Det finns ett samband som är besvärande tycker jag och kanske är det så att 15-års-SM för distriktslag har spelat ut sin roll.
Hur ser det ut då när det gäller tjejerna? Ja, samma tendenser där, många spelare från ett mindre antal klubbar och en stark koppling mellan antalet spelare uttagna i distriktslaget och att distriktslagskaptenen/ledarna även är tränare för de lag som har flest uttagna spelare.

opzioni binarie offerte milano I topp när det gäller tjejerna är Linköpings IBK Ungdom som har med 16 spelare i distriktslaget enligt programmet (17 enligt deras egen hemsida.)
Informationen som jag presenterar här är den som är tillgänglig på nätet. Jag har gjort vanliga sökningar och kollat runt på olika klubbars hemsidor. Det kan därför finnas andra omständigheter kring distriktslagskaptener, ledare och spelaruttagningar som kan vara av betydelse men som inte kommer fram här. Det kan till exempel vara så att någon började som tränare i ett lag men slutat eller gått till annan förening under säsongen eller har relation till en förening som inte är ”sökbar”.

igoption Det är 19 distrikt som är med i SM i år och de har tillsammans hämtat 380 spelare från 118 olika föreningar. Alltså fler spelare och föreningar än när det gäller killarna men det är också fler distrikt. (Killarna 355 spelare från 109 föreningar.)
Killarna hade nästan en tredjedel av alla spelare hämtade från endast elva föreningar. För tjejernas del så har topp elva representerade föreningar med 100 spelare, alltså 26% (Killarna 31,8%). I topp ligger Östergötland som alltså hämtat 16 spelare från Linköpings IBK Ungdom. (17 enligt hemsidan) och på andra plats är det Hälsingland med 14 spelare från Hudik/Björkberg. Västmanland har tolv från Rönnby SK och sedan följer sex föreningar som fått med åtta spelare. Det är Stenungsund och Billingfors från distriktet Bohuslän Dal, Pixbo Wallenstam från Göteborg, Stenhagens KK från Uppland, Fröjereds IF från Västergötland och Gullänget-Kroksta från Västernorrland.

http://ofm.org.ar/?semki=%D8%A3%D9%86%D8%B8%D9%85%D8%A9-%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%83%D8%B3-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%8A أنظمة تداول الفوركس المجاني Vidare, 18 föreningar har 5-7 spelare i något distrikslag, totalt 91 spelare och 49 föreningar har 2-4 spelare, totalt 129 spelare.
Det innebär att 29 föreningar har fem eller fler spelare med i ett distriktslag och det är hälften av alla spelare. 50% av spelarna kommer alltså från 24,5% av totala antalet klubbar. Bättre än killarna som hade 61,6% av spelarna från 26,6% av totala antalet klubbar.

tecniche avanzate per opzioni binarie per metatrader 38 klubbar har endast en spelare med i något distriktslag vilket innebär 32 % av totalt antal föreningar vilket också är bättre än killarna där siffran var 43% (47 klubbar).

http://www.symstar.co.uk/?civka=master-binary-options&7c2=54 master binary options Så precis som med killarna så är de flesta spelarna bland tjejerna inte heller spridda över så många föreningar även om tjejerna har bättre siffror. Och det är detsamma för tjejerna att man har en större chans att komma med i ett distriktslag om distriktslagskaptenen även är tränare i föreningen eller för laget man spelar i.

binary option managed account Om man tittar på topp elva bland de föreningarna som har fått med flest spelare så ser det ut enligt följande. Jag har även noterat om distriktslagkaptenen också är pappa/familj till en spelare som blivit uttagen.

banner opzioni binarie su gazzetta it Linköping IBK U 16 spelare, Johan Tillmar, tränare för LIBK dam.
binäre optionen wahrscheinlichkeit Hudik/Björkberg 14 spelare, Lars Norin (pappa) tränare Hudik/Björkberg dam. Anders Sundwall, (pappa) tränare Hudik/Björkberg dam.
Köp Atarax Sverige Rönnby IBK U 12 spelare, Magnus Eriksson (pappa) tränare Rönnby SK F98.
essays on job experience Endre IF 10 spelare, Niklas Lindbladh, (pappa) tränare Endre IF U F98.
http://tukani.cz/?pimono=estrategia-perfecta-opciones-binarias&168=46 estrategia perfecta opciones binarias Stenungsunds IBK 8 spelare, Christian Pedersen (storebror?) tränare Stenungsunds F98. Christer Fredriksson tränare Stenungsunds F98.
binära optioner svårt Billingsfors IBK 8 spelare, Anders Wessman, tränare för Billingsfors F98
binäre optionen sparkasse Pixbo Wallenstam 8 spelare.
binäre optionen gewinnquote Stenhagens KK 8 spelare.
opcje binarne bankier.pl Fröjereds IF 8 spelare.
http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-26693.html kann man bei bd swiss bar einzahlen Gullänget-Kroksta 8 spelare, Per Lindfors (pappa) tränare Gullänget-Kroksta F98.

Precis som med killarna så är det sju distriktslag av topp elva som har åtta eller fler spelare i något distriktslag från en och samma klubb där distriktslagskaptenen är tränare i föreningen.
I de 18 föreningar som har 5-7 spelare från en och samma klubb så är distriktslagskaptenerna tränare i sju av dessa. (Killarna 11 st)
14 föreningar av 29 (killarna 18 med fem eller fler spelare i länslaget har med en eller fler ledare i distriktslaget som även är tränare i dessa föreningar.

Både när det gäller tjejerna och killarna så tycker jag att det är besvärande siffror. Man kan ju alltid spekulera i om man hade valt andra distriktslagskaptener om då samma spelare hade blivit uttagna eller om det varit fler uttagna spelare från de lag där distriktslagskaptenen även är tränare. Jag tror faktiskt på alternativ två.
Som jag skrivit i tidigare inlägg så kanske det ändå är så att SM för 15-åringar har spelat ut sin roll,  i alla fall så som det ser ut i dag då man kan ifrågasätta uttagningsprocessen och att det alltmer blir en uppgörelse mellan klubbar. Klubblags-SM finns redan. Innebandyförbundet borde ta sig en funderare.
Läste förresten en artikel i dag om Telge SIBK som valt att bojkotta SM. Södermanlands inneförbund har nämligen infört en ny regel, ett tak på max fem spelare som får representera distriktslaget. Detta för att skapa rättvisa och för att man inte ska kunna ta ut spelare från i princip ett lag. Men Telge SIBK tycker att det istället blir orättvist då man menar att man har bättre spelare som borde tas ut men som inte blir uttagna på grund av ”Fem spelare” regeln. Telges P98 nollade till exempel Stockholms distriktslag.
Det är inte helt enkelt hur man ska göra för att få det så rättvist som möjligt. Hur tycker du man ska göra? Kommentera gärna.