Välj en sida

Jönköping har fått en ny innebandypodd. Den heter IBJKPG och initiativtagarna är Johan Svensson och David Andersson.
– Det är väldigt roligt att vi äntligen har kommit igång med podden. Vi tänkte först att starta podden nästa säsong men vi ändrade oss. Det finns så mycket silly season att ta upp nu, säger Johan Svensson.
Johan Svensson är från Jönköping och har trots sin unga ålder varit tränare för olika lag i olika föreningar i bygden, bland annat Jönköpings IK och Hovslätt. Johan har ett stort intresse för innebandy och har under ett par år funderat på att starta en innebandypodd. Men det har inte blivit av. Förrän nu.

Den andre personen bakom podden är David Andersson från Vrigstad. David flyttade till Jönköping i samband med att han började på innebandygymnasiet på Sanda i Huskvarna. Han spelade under den tiden i Jönköpings IK.
Både David och Johan har lirat i Jönköpingslaget Östra SK:s b-lag den gångna säsongen.
–  Jag och David jobbar tillsammans och det blir en hel del innebandysnack. Vi började prata om att vi skulle starta en innebandypodd och det är kul att vi är igång. Det finns ett stort intresse för innebandy här i bygden och vi har fått ett enormt bra gensvar. Nu är det bara att köra på, säger Johan Svensson.

Varje avsnitt kommer att vara kring en gäst som man bjuder in. Podden har redan kommit ut med två avsnitt och du hittar den här på iTunes.