Välj en sida

ETC Jönköping kommer att läggas ned vid årskiftet. Anledningen är att man inte når upp till antalet prenumeranter för att få presstöd.
— Har vi inget presstöd kan vi tyvärr inte finansiera en papperstidning, säger ETC:s ansvariga utgivare Johan Ehrenberg till Medievärlden.
För att få presstöd krävs 1500 prenumeranter och det når man alltså inte upp till. Man beslutar därför om att lägga ned tidningen mindre än ett år efter lanseringen.
ETC Jönköping startades för att möta Hallpressens numera Hall Medias starka dominans.
ETC lägger ned totalt 15 tidningar och ett 20-tal heltidstjänster varslas. De titlar som läggs ned är Göteborgs Fria, Landets Fria, Sesam, Stockholms Fria, ETC Bergslagen, ETC Jönköping, ETC Malmö, ETC Norrköping, ETC Stockholm, ETC Sundsvall, ETC Umeå, ETC Uppsala, ETC Västerås, ETC Växjö, ETC Örebro. Tidningarnas sista utgåvor kommer i mellandagarna.
 

Mediehusets polisanmälan om olaga hot var en enkel feltolkning

En tidning inom mediekoncernen Hall Media fick ett meddelande via nätet som redaktionen upplevde som ett hot. Tidningen lämnade in en polisanmälan om olaga hot mot grupp. Man drog på med stora rubriker men det visade sig att allt bara var en feltolkning.

0 comments

ETC startar tidning i Jönköping

Tidningsutgivarna planerar att starta nya lokala tidningar runt om i landet och Jönköping är först ut. Anledningen är att man vill möta Hallpressens starka dominans.

0 comments